Velkommen til

Hanklint Danmark från Danmarksturen. Foto Kenneth

Steintreffet på Eidsfoss  19. – 21. juli. Se www.nags.net

Geologiens Dag i Sarpsborg –
på åpningsdagen for Friluftslivets Uke.

1. september  12:00 – 15:00

Møtested
Landeparken ved Tunevannet, Sarpsborg

Østfold Geologiforening
Vedlegg Last ned

Åpningsdagen for Friluftslivets Uke i Landeparken, Sarpsborg

”Friluftslivets dag” er åpningsdagen i Friluftslivets uke som arrangeres av Sarpsborg Idrettsråd.

Geologiforeningen har stand med:
– ”Gullvasking”
–  Mineralbestemmelse
– Utdeling av gratis geologieffekter
– Salg av mineraler og blader

Før øvrig deltar mange foreninger med alle slags friluftslivsaktiviteter, og parken yrer av liv. Det er speiderleir, fisking, klatring, kanopadling, orienteringsløp, sykling, førstehjelp, DNT Barnas Turlag, bueskyting og hundeoppvisning.

Før åpningen blir det frilutsgudstjeneste i regi av speiderne kl 11.15.

Aktivitetene starter umiddelbart etter åpningen kl 12.00, av ordfører Sindre Martinsen-Evje.

Den annonserte turen til Källargruvan ble dessverre avlyst pga. for få påmeldte. Styret har forståelse for at mange har det travelt på denne tiden, og tenker at vi kan forsøke igjen til høsten hvis det er større interesse da. Vi kommer tilbake med flere opplysninger.

Gi beskjed på tlf. 922 90 842 hvis du trenger skyss til arrangementene, eller beskrivelse av veien! Samkjøring fra Halden til Skjeberg Folkehøyskole kl. 18:30 fra P-plassen vis-à-vis Rema, Busterud.

Vipps: Foreningen har fått eget Vipps-nummer: 514673. Så nå er det mulig å betale for kaffe, lodder og annet uten kontanter for dere som bruker Vipps.

Grasrotandelen: Vi er nå godkjent av Norsk Tipping for Grasrotandelen, og vi oppfordrer de som spiller til å gi grasrotandelen av sin innsats til oss. Det koster ikke deg noe, og foreningen får 7 eller 14 % av innsatsen, alt etter hva man spiller på.

Vervekort kan fås av klubben
Vi tar gjerne i mot tips til turer og aktiviteter!

Vennlig hilsen for styret,

Jan Strebel
Vestagløtt 5
1719 Greåker

Tlf. 922 90 842

NAGS-kort: Kortene er gratis, og gir noen fordeler her og der, bl.a. har det pleid å være gratis inngang på Mossemessa.

Alle medlemsmøter avholdes på Skjeberg folkehøyskole
og med start kl 19.00.

Antal besökare