Velkommen til

Opdateret 2020 05 29
Medlemsmøter

PDF Sommerbrev 2020

Det har vært en annerledes vår på mange måter, også i geologiforeningen. Vi har fulgt de nasjonale smittevernrådene, og derfor avlyst noen arrangementer. Det skjer heller ikke noe mer nå før sommeren.

Slik det ser ut nå, er det godt håp om at tingene vil være mer normale igjen til høsten, slik at vi kan fortsette vår møte- og turvirksomhet. Vi tar da sikte på en hyggelig grillfest eller lignende som oppstart i august, før vi begynner med høstens møter.

Den annonserte turen til Källargruvan ble avlyst pga. pandemien. Vi tenker at vi kan forsøke å gjennomføre den til høsten.
Kenneth og Anders har laget et flott opplegg, som vi gleder oss til!
Vi kommer tilbake med flere opplysninger.

Åpningsdagen for Friluftslivets uke blir i år søndag 6. september ved Tunevannet. Vi skal som vanlig ha stand, med «gullvasking» og salg, det pleier å betale seg godt.
Vi trenger folk til å bemanne standen, så sett av dagen med en gang!

Steintreffet på Eidsfoss er avlyst pga. pandemien. Det blir treff igjen neste år!

Vi mottar gjerne tips til turer og aktiviteter!

Med ønske om en hyggelig sommer, og god helse til alle!

Vennlig hilsen for styret,

Medlemstur til Källargruvan 2.-3. mai: avlyst pga. pandemien
Kenneth og Anders har laget et flott opplegg til en tur til Källargruvan og andre forekomster og severdigheter.
Se vedlagt invitasjon! Merk at medlemmene selv må bestille overnatting!
PDF Tur till Källargruvan infoblad

Forsøk med onsdag som møtedag: Styret vurderer å bytte fra tirsdag til onsdag fra høsten av. Møtedagens plassering i måneden blir den samme. Synspunkter for og mot mottas av Aud på telefon, SMS eller e-post til 977 28 287 – audthan@gmail.com.

Møtedatoer utover våren blir 21. april og 19. eller 26. mai.

Kontingent:
Vi gjør i år et forsøk med å droppe giroblanketten, siden de aller fleste bruker nettbank, og dermed ikke trenger dette papiret. De som brukte blanketten i fjor, får det i år også.
Hvis det er andre som evt. ønsker blankett, kan de kontakte meg på
tlf. 922 90 842.

Det skal betales kr. 300,- til kontonr. 8215 43 17364,
Østfold Geologiforening v/Ingar Antonsen, Slalomveien 8, 1734 Hafslundsøy.

Betalingsfrist: 30. april 2020.

Vi tar gjerne imot tips til turer og aktiviteter!

Vennlig hilsen for styret, Jan

Gi beskjed på tlf. 922 90 842 hvis du trenger skyss til arrangementene, eller beskrivelse av veien! Samkjøring fra Halden til Skjeberg Folkehøyskole kl. 18:30 fra P-plassen vis-à-vis Rema, Busterud.

Vipps: Foreningen har fått eget Vipps-nummer: 514673.
Så nå er det mulig å betale for kaffe, lodder og annet uten kontanter for dere som bruker Vipps.

Grasrotandelen: Vi er nå godkjent av Norsk Tipping for Grasrotandelen, og vi oppfordrer de som spiller til å gi grasrotandelen av sin innsats til oss. Det koster ikke deg noe, og foreningen får 7 eller 14 % av innsatsen, alt etter hva man spiller på.

Vervekort kan fås av klubben

Vennlig hilsen for styret,

Jan Strebel
Vestagløtt 5
1719 Greåker

Tlf. 922 90 842

NAGS-kort: Kortene er gratis, og gir noen fordeler her og der, bl.a. har det pleid å være gratis inngang på Mossemessa.

Alle medlemsmøter avholdes på Skjeberg folkehøyskole
og med start kl 19.00.