Velkommen til

Herrebøkasa
Opdateret 2020 04 01
Medlemsmøter

Spesialtilbud på praktboka om de norske mikrometeorittene,

PDF – forhåndsbestilling

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oppdagelsen av det urbane stjernestøvet har vakt internasjonal oppsikt og fotografiene som undertegnede har tatt sammen med Jan Braly Kihle er presentert i hundrevis av aviser og tidsskrifter over hele kloden, fra National Geographic til New York Times. Nå er alle bildene samlet i en praktbok i stort format, luksus-trykk og innbinding. 320 fantastiske sider med stjernestøv funnet på norske hustak. Ettersom boken er så påkostet blir det et eksklusivt begrenset opplag; kun 500 signérte og nummererte bøker. Forord av NASA-direktør Michael E Zolensky og mikrometeoritt-guruen Matthew Genge. Denne boken er et must for alle med interesse for norsk romstein!

Vedlagt er et kjempetilbud fra Naturens Mangfold: Kun kr 550.-
(hentes i butikk, alternativt + porto) ved bestilling før 1. mai:

– ta gjerne opp samlebestilling!

Praktboka om de norske mikrometeorittene er så påkostet at ingen av de store forlagene turte å gi den ut. Det betyr at den ikke kommer i vanlig bokhandel, Amazon, etc, så jeg er helt avhengig at så mange som mulig forhåndsbestiller den fra https://www.naturensmangfold.no/products/micrometeorites-forhandssalg-av-ny-bok-med-rabatt – det er bare å glede seg!

Send gjerne infoen videre, print ut og heng opp – du sparer nesten 200.- på å forhåndsbestille nå.

På forhånd takk,

Med utenomjordisk hilsen,
Jon Larsen

jonlar@geo.uio.no
PS: Kontakt meg gjerne dersom du ønsker foredrag om mikrometeoritter.

PLANLAGTE AKTIVITETER:
Hvilke arrangementer som kan gjennomføres,
vil avhenge av pandemiens utvikling.
Vi vil holde medlemmene løpende orientert.

Medlemstur til Källargruvan 2.-3. mai: Kenneth og Anders har laget et flott opplegg til en tur til Källargruvan og andre forekomster og severdigheter.
Se vedlagt invitasjon! Merk at medlemmene selv må bestille overnatting!
PDF Tur till Källargruvan infoblad

Forsøk med onsdag som møtedag: Styret vurderer å bytte fra tirsdag til onsdag fra høsten av. Møtedagens plassering i måneden blir den samme. Synspunkter for og mot mottas av Aud på telefon, SMS eller e-post til 977 28 287 – audthan@gmail.com.

Møtedatoer utover våren blir 21. april og 19. eller 26. mai.

Kontingent:
Vi gjør i år et forsøk med å droppe giroblanketten, siden de aller fleste bruker nettbank, og dermed ikke trenger dette papiret. De som brukte blanketten i fjor, får det i år også.
Hvis det er andre som evt. ønsker blankett, kan de kontakte meg på
tlf. 922 90 842.

Det skal betales kr. 300,- til kontonr. 8215 43 17364,
Østfold Geologiforening v/Ingar Antonsen, Slalomveien 8, 1734 Hafslundsøy.

Betalingsfrist: 30. april 2020.

Vi tar gjerne imot tips til turer og aktiviteter!

Vennlig hilsen for styret, Jan

Gi beskjed på tlf. 922 90 842 hvis du trenger skyss til arrangementene, eller beskrivelse av veien! Samkjøring fra Halden til Skjeberg Folkehøyskole kl. 18:30 fra P-plassen vis-à-vis Rema, Busterud.

Vipps: Foreningen har fått eget Vipps-nummer: 514673.
Så nå er det mulig å betale for kaffe, lodder og annet uten kontanter for dere som bruker Vipps.

Grasrotandelen: Vi er nå godkjent av Norsk Tipping for Grasrotandelen, og vi oppfordrer de som spiller til å gi grasrotandelen av sin innsats til oss. Det koster ikke deg noe, og foreningen får 7 eller 14 % av innsatsen, alt etter hva man spiller på.

Vervekort kan fås av klubben

Vennlig hilsen for styret,

Jan Strebel
Vestagløtt 5
1719 Greåker

Tlf. 922 90 842

NAGS-kort: Kortene er gratis, og gir noen fordeler her og der, bl.a. har det pleid å være gratis inngang på Mossemessa.

Alle medlemsmøter avholdes på Skjeberg folkehøyskole
og med start kl 19.00.

Antal besökare